marmor yta

Badrumsrenovering Stockholm

Vi är proffs på badrumsrenovering

Vill du renovera ditt badrum? Då har du kommit rätt. Ta kontakt med oss!

pexels-max-vakhtbovych-6207947.jpg

Badrumsrenovering i Stockholm. Vår specialitet.

 

Vi på DS Gruppen har sedan starten renoverat flera hundra badrum åt våra kunder och vårt mål är att kunna hjälpa dig förvandla ditt badrum till ett rum du vill spendera tid i. Vi hjälper dig att förvandla dina tankar och idéer till verklighet, vare sig du drömmer om trivsamma morgnar i ett välplanerat badrum eller ett lyxigt hemmaspa.

Att renovera sitt badrum ska vara en enkel process och därför tar vi hand om hela projektet, s.k. totalentreprenad. Vi hjälper dig med allt från fullständig offert, till projektledning och koordinering av alla de yrkesgrupper som behövs när man renoverar ett badrum i Stockholm till att sammankoppla dig med några av Stockholms bästa kakel- och klinker-leverantörer. Det enda du behöver göra är att säga till oss vad du vill ha hjälp med, så löser vi resten.

Att renovera badrum är något som är tätt sammanlänkad med olika regelverk, och vi på DS Gruppen  arbetar alltid efter gällande normer och branschregler och lämnar alltid garantibevis på utfört arbete. Allt för att du som kund ska kunna känna dig trygg.

Vi ser fram emot att få chansen att hjälpa dig med din badrumsrenovering!

luxury-bathroom.webp
Kontakta oss

Några av våra badrumsrenoveringar

pexels-max-vakhtbovych-6207947.jpg

Badrumsrenovering Danderyd