top of page
marmor yta

Vi är proffs på badrumsrenovering

Vi är experter på att badrumsrenovering i Stockholm!

Vi kan badrum!


Helhetsleverantör av badrum Få en lyckad badrumsrenovering.
Vi ser till att du får det badrum du alltid drömt om!
Att renovera badrum är något som är tätt sammanlänkad med olika regelverk, och vi på DS Gruppen arbetar alltid efter gällande normer och branschregler och lämnar alltid garantibevis på utfört arbete. Allt för att du som kund ska kunna känna dig trygg.

Vi på DS Gruppen har sedan starten renoverat flera badrum åt våra kunder och vårt mål är att kunna hjälpa dig förvandla ditt badrum till ett rum du vill spendera tid i. Vi hjälper dig att förvandla dina tankar och idéer till verklighet, vare sig du drömmer om trivsamma morgnar i ett välplanerat badrum eller ett lyxigt hemmaspa.

En badrumsrenovering är inte något man gör varje år, eller ens var tionde år. När du renoverar ditt badrum är det därför viktigt att välja en kunnig leverantör med våtrumsbehörighet. Då kan du vara säker på att du får ett funktionellt badrum av hög kvalitet som håller i många år.

Hos oss på DS Gruppen arbetar såväl elektriker och VVS-montörer som plattläggare och designers. Tillsammans erbjuder vi specialbyggda badrumslösningar, ljussättningar och vatteninstallationer.

 

Badrumsrenovering Stockholm

2a07752217fac291144849b4e99defd1.jpg
dani3_edited_edited.jpg

Badrumsrenovering i Stockholm.

Vår specialitet.

 

Vi har med andra ord all den kunskap som krävs för en lyckad badrumsrenovering.

Varje projekt utgår från dina specifika önskemål, behov och förutsättningar. Att renovera sitt badrum ska vara en enkel process och därför tar vi hand om hela projektet, s.k. totalentreprenad.

Vi hjälper dig med allt från fullständig offert, till projektledning och koordinering av alla de yrkesgrupper som behövs. Det enda du behöver göra är att säga till oss vad du vill ha hjälp med, så löser vi resten.

 

Vi på DS Gruppen har sedan starten renoverat flera antal badrum åt våra kunder och vårt mål är att kunna hjälpa dig förvandla ditt badrum till ett rum du vill spendera tid i.

Vi hjälper dig att förvandla dina tankar och idéer till verklighet, vare sig du drömmer om trivsamma morgnar i ett välplanerat badrum eller ett lyxigt hemmaspa.

Att renovera sitt badrum ska vara en enkel process och därför tar vi hand om hela projektet, s.k. totalentreprenad. Vi hjälper dig med allt från fullständig offert,

till projektledning och koordinering av alla de yrkesgrupper som behövs när man renoverar ett badrum i Stockholm till att sammankoppla dig med några av Stockholms bästa kakel- och klinker-leverantörer. 


Att renovera badrum är något som är tätt sammanlänkad med olika regelverk, och vi på DS Gruppen  arbetar alltid efter gällande normer och branschregler och lämnar alltid garantibevis på utfört arbete. Allt för att du som kund ska kunna känna dig trygg.

Vi ser fram emot att få chansen att hjälpa dig med din badrumsrenovering!

 Det viktigaste för oss är du blir nöjd med ditt nya badrum

claire-rendall-8yVQvIeO4t8-unsplash.jpg
För att boka möte eller få mer information
Marble Surface_edited.jpg

Några av våra badrumsrenoveringar

luxury-bathroom.webp

Badrumsrenovering Danderyd

bottom of page