marmor yta

Totalentreprenad Stockholm

Vi är proffs på totalentreprenad

I behov av totalentreprenad? Då har du kommit rätt. Ta kontakt med oss!

1569405764716-fa29e332-9582-4b29-a3ef-f7

Totalentreprenader

Vid en totalentreprenad står vi som ansvariga för både projekteringen och utförandet av bygget. Vi ser till att varje lite del genom hela processen sköts på bästa sätt. 

 

Vi sköter hela processen

Från din förfrågan till slutgiltigt resultat sköter vi allt. Ett stort projekt innehåller stora mängder av moment och uppgifter som måste göras till exemplarisk standard. Något vi uppnår genom vår egen kompetens och våra skickliga underentreprenörer. 
​​​​​​​
Vi är drivna och tar oss gärna an stora och utmanande projekt som kräver mycket av oss som byggaktör. Hur stort projekt det än handlar om kommer vi att utföra det med hög kvalitet och snabb service till ett kostnadseffektivt pris. 
​​​​​​​

Inget projekt är för stort

Tack vare vår erfarenhet har vi kunskapen att ta oss an alla typer av projekt. Vi kan anlitas för att färdigställa 180 lägenheter eller bygga ett bibliotek för kommunen. Inget uppdrag är för stort för oss, utan vi tar oss an allt med en garanti att du får det bästa resultatet.  

Om du vill se exempel på arbeten vi har utfört är det bara att titta in under referenser. 

1580824871956-3.jpg
Kontakta oss

Ombyggnationer & tillbyggnationer

Vi gör vi allt från att renovera lägenheter till sjukhus och ombyggnationer av biosalonger. Vi jobbar effektivt, med hög kvalitet och du har alltid en personlig kontaktperson.

 

Du kan kontakta oss på DS Gruppen  för alla typer av arbeten. Vi har renoverat lägenheter och sjukhus samt byggt om biosalonger och nattklubbar. Vi jobbar noggrant, med hög kvalitet och ger dig ditt optimala resultat.

 

 

Experter på helhetslösningar

Med noggranna ögon och hög spetskompetens utför vi allt från mindre snickeriarbeten till totalentreprenader. Alltid med bästa resultat på ett tids- och priseffektivt sätt.  

När vi utför en ombyggnation eller en tillbyggnation ser vi till att allt blir gjort efter en exemplarisk standard. Oavsett hur dina behov ser ut har vi ett helhetstänk där vi skräddarsyr bygglösningar för att passa det resultat du är ute efter.

För privatpersoner

Om du vill renovera eller bygga ut ditt hem är vi rätt Byggäng att vända sig till. 

Vi arbetar alltid utifrån helhetslösningar där du inte ska behöva vända dig till någon annan än oss på DS Gruppen . Vi tar dig från A till Ö, där du hela tiden får vara en så stor del av processen som du själv vill. Du har en personlig kontaktperson som du kan vända dig till vid frågor eller funderingar.

När vi lämnar dig har du fått bästa möjiga resultat efter en positiv process som får dig att vilja vända dig till oss även i framtiden.

Vi kan ta fram K-ritningar och all information du behöver inför bygget samt sköter hela projekteringen. Om du undrar över "https://www.byggganget.se/vara-tjanster/rot-arbeten" ROT-arbeten kan du läsa mer här eller se våra referenser.