top of page
Marble Surface_edited.jpg

Vi är proffs på totalentreprenad
 

Från ritning till färdigt projekt!

Ska du totalrenovera ditt hus eller lägenhet?

DS Gruppen sköter om hela din renovering, från start till slutförande.

Hos oss får du duktiga hantverkare som håller vad de lovar.
Experter på totalrenovering . Professionell renovering av ditt hem.

DS Gruppen erbjuder en helhetslösning för dig som ska renovera . Vår största styrka är att projektleda och genomföra totalentreprenader åt privatpersoner, BRF , Offentlig sektor och företag.

Med vår kunskap och erfarenhet får du ett kvalitativt och funktionellt hem som håller i många år framöver. Våra hantverkare är lyhörda, pålitliga och måna om att du som kund ska vara nöjd med ditt hem. Tillsammans med dig planerar vi hems design och utformning, sätter upp en tidsplan samt rekommenderar material och inredning. Alltid med dina önskemål i fokus.

För att säkerställa att varje projekt håller hög kvalitet samarbetar vi med branschledande leverantörer.

Vi ser till att du får en lyckad renovering.

Totalentreprenad av lägenhet eller villa i Stockholm

-tillbyggnad-stockholm8.jpg
Marble Surface_edited.jpg

Totalentreprenader

 

Vid en totalentreprenad står vi som ansvariga för både projekteringen och utförandet av bygget. Vi ser till att varje lite del genom hela processen sköts på bästa sätt. 

 

Vi sköter hela processen

Från din förfrågan till slutgiltigt resultat sköter vi allt. Ett stort projekt innehåller stora mängder av moment och uppgifter som måste göras till exemplarisk standard. Något vi uppnår genom vår egen kompetens och våra skickliga underentreprenörer. 
​​​​​​​
Vi är drivna och tar oss gärna an stora och utmanande projekt som kräver mycket av oss som byggaktör. Hur stort projekt det än handlar om kommer vi att utföra det med hög kvalitet och snabb service till ett kostnadseffektivt pris. 
​​​​​​​

Inget projekt är för stort

Tack vare vår erfarenhet har vi kunskapen att ta oss an alla typer av projekt. Vår arbetsmodell är tydlig och har präglats av kvalitet och trygghet ända sedan starten – en modell vi aldrig tummar på!

Många år erfarenhet av Totalentreprenad , Totalrenovering badrumsrenovering och köksrenovering. Inget uppdrag är för stort för oss, utan vi tar oss an allt med en garanti att du får det bästa resultatet.  Vi på DS Gruppen strävar alltid efter 100% kundnöjdhet!

Vår erfarenhet – din trygghet . Vi följer tillämpbara branschregle.

Sist men inte minst!

 

Varje år väljer vi en, eller flera organisationer som får dela på donationssumman.

10% procent av vinsten till välgörande ändamål. Vi började med välgörenhetsarbetet 2021och hoppas att kunna fortsätta med det i många år framåt. Ingen kan göra allt men alla kan göra något!

Ombyggnationer & tillbyggnationer

Vi gör vi allt från att renovera lägenheter till sjukhus och ombyggnationer av biosalonger. Vi jobbar effektivt, med hög kvalitet och du har alltid en personlig kontaktperson.

 

Du kan kontakta oss på DS Gruppen  för alla typer av arbeten. Vi har renoverat lägenheter och sjukhus samt byggt om biosalonger och nattklubbar. Vi jobbar noggrant, med hög kvalitet och ger dig ditt optimala resultat.

 

 

Experter på helhetslösningar

Med noggranna ögon och hög spetskompetens utför vi allt från mindre snickeriarbeten till totalentreprenader. Alltid med bästa resultat på ett tids- och priseffektivt sätt.  

När vi utför en ombyggnation eller en tillbyggnation ser vi till att allt blir gjort efter en exemplarisk standard. Oavsett hur dina behov ser ut har vi ett helhetstänk där vi skräddarsyr bygglösningar för att passa det resultat du är ute efter.

För privatpersoner

Om du vill renovera eller bygga ut ditt hem är vi rätt Byggäng att vända sig till. 

Vi arbetar alltid utifrån helhetslösningar där du inte ska behöva vända dig till någon annan än oss på DS Gruppen . Vi tar dig från A till Ö, där du hela tiden får vara en så stor del av processen som du själv vill. Du har en personlig kontaktperson som du kan vända dig till vid frågor eller funderingar.

När vi lämnar dig har du fått bästa möjiga resultat efter en positiv process som får dig att vilja vända dig till oss även i framtiden.


 

egu13ymveul01.jpg
sidekix-media-r_y2VBvEOIE-unsplash.jpg

Vill du också ha hjälp med renovering? 

bottom of page