Byggföretag Stockholm

Om oss

"Vi tror på att leverera ett proffsigt bemötande och god service i allt vi gör. Att slutresultatet sedan är till kundens belåtenhet är en självklarhet för oss."

DS Gruppen Sverige AB  i Stockholm AB

Tack vare vår ledande kompetens kan vi hjälpa dig med allt inom totalentreprenader .

Vi tror på att leverera ett proffsigt bemötande och god service i allt vi gör. Att slutresultatet sedan är till kundens belåtenhet är en självklarhet för oss."

 

Som en skicklig totalentreprenör erbjuder vi bygglösningar för stora som små projekt. Du får bästa möjliga resultat utan att behöva vända dig till flera olika aktörer. 

Vi på DS Gruppen  tar dig från idé till fulländad verklighet.

Som en skicklig totalentreprenör erbjuder vi bygglösningar för

Vi vill bli ditt självklara val

 

Allt började 2020 i ett trapphus i Danderyd . Vi var båda ( Jag och min fru )  i full färd, på vardera håll, med att renovera våra lägenheter som råkade ligga i samma trappuppgång. Därigenom stötte vi på varandra och insåg att vi båda hade ett brinnande intresse för hantverk, inredning och renovering. Vi insåg även att vi båda gillade att förvandla lägenheter från något väldigt tråkigt till något riktigt fint. Vi bestämde oss för att satsa fullt ut på att tillsammans bygga ett eget byggföretag där vi skulle få möjligheten att hjälpa människor med vad vi tycker är riktigt roligt, nämligen att förvandla privatbostäder till något lite finare och bättre.


Vi påbörjade vår resa tillsammans i Stockholm  men vi tog ganska snart beslutet om att försöka lansera vårt byggföretag och vårt sätt att göra privatrenoveringar på den största marknaden i vårt land, Stockholm. Här har vi verkat sedan 2020 och arbetar ständigt med att förbättra oss, vårt företag och den tjänst vi erbjuder. Allt för att du som kund ska få det så bra som möjligt när du ska renovera ditt hem.

 

Med ledande kompetens har vi på DS Gruppen  sedan 2020 gjort allt från 220 bostadsrätter till renoveringar av nattklubb, Skolor , Villa  , butiker  och bibliotek. Vi utför projekt inom nyproduktioner, ombyggnation, tillbyggnation och totalentreprenader.  
​​​​​​​

Inget projekt är för stort

När du väljer oss till att vara din samarbetspartner genom en helentreprenad ansvarar vi för hela byggprocessen. Du får det bästa slutresultatet och slipper krånglet med att använda dig av flera olika aktörer. 

Med visionen om att bli den ledande byggaktören i Stockholm tar vi oss an allt från mindre projekt till de största. Genom vår kvalitet, kunskap och öppna kommunikation vill vi bli det självklara valet för dig. 

Våra Ex antal  skickliga yrkesmän har betydande erfarenhet och både bredd- och spetskompetens. Oasvett om du ska bygga ett hus eller letar aktör till ett mindre företag eller en stor offentlig uppdragsgivare är vi rätt byggmän för uppdraget. 

Du behöver bara oss

Genom varje process har du en kontaktperson hos oss som du alltid kan vända dig till. Vi prioriterar en öppen och rak dialog till dig som kund. Ett avslutat projekt mäts inte bara i den höga kvaliteten som har lagts in i det praktiska arbetet, utan även i din upplevelse av oss.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information. Titta gärna under referenser för att se exempel på projekt vi har utfört. 

 

Välkommen att höra av dig!

DS Grupen Sverige AB

Vår vision

Vi finns till för att vi tror på att man kan leverera högre nivå av service än vad som görs idag inom vår bransch. Vi tror på att ge dig som ska renovera ditt hem ett riktigt proffsigt bemötande, väldigt god service och ett riktigt fint slutresultat.

 

Hos oss får du hjälp av några av Stockholms bästa hantverkare som tillsammans strävar efter att överträffa dina förväntningar. Vårt mål har alltid varit att varje kund skall rekommendera oss och efter det mottot arbetar våra medarbetare varje dag.

Har du ett badrum, kök, lägenhet eller hus som behöver renoveras? Då ser vi fram emot att höra från dig. 

 

Vår syn på hållbarhet

Vi är på väg att bli klimatneutrala.

Vi skiftar vår bilflotta till elbilar och klimatkompenserar för de fossilbilar vi fortfarande kör, dessutom arbetar vi aktivt med våra leverantörer för att göra materialval som är smartare för klimatet

 

Rätt arbetsmiljö och hållbarhet för våra medarbetare

För oss är det en självklarhet att alla våra medarbetare har schyssta villkor och löner enligt kollektivavtal. Dessutom erbjuder vi en transparent och öppen arbetsplats med möjligheter till och fokus på personlig utveckling.

Marble Surface

Företagen vi samarbetar med är behöriga enligt

Företaget har rätten att benämna sig som Auktoriserad VVS-installatör. Auktorisationen görs av Säker Vatten AB.

Auktoriserat VVS-företag, Säker Vatten

Ett behörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och har valt att arbeta enligt ”Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum”, som förkortas BBV.

Byggkeramikrådet 

Ett behörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och har valt att arbeta enligt ”Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum”, som förkortas BBV.

 Elsäkerhetsverket

OVK, obligatorisk ventilationskontroll måste utföras av en certifierad OVK-funktionskontrollant. Att vara funktionskontrollant för OVK innebär att kontrollanten uppfyller Boverkets krav för riksbehörighet.

OVK

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Ansvarsförsäkring

Högsta kreditvärdighet enl. kreditvärderingsföretaget AAA Soliditet AB.

AAA
Högsta kreditvärdighet

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser ...

ID06 

Ett Auktoriserat PER-företag har genomgått en särskild vidareutbildning sedan de blev Behörigt PER-företag, som omfattar ekonomi, juridik, teknik, kvalitet och miljö. 

PER

Detta innebär att företaget är en certifierad medlem inom Brandskyddsföreningen 

Heta Arbeten