top of page
Marble Surface

Företagen vi samarbetar med är behöriga enligt

Företaget har rätten att benämna sig som Auktoriserad VVS-installatör. Auktorisationen görs av Säker Vatten AB.

Auktoriserat VVS-företag, Säker Vatten

Ett behörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och har valt att arbeta enligt ”Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum”, som förkortas BBV.

Byggkeramikrådet 

Ett behörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och har valt att arbeta enligt ”Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum”, som förkortas BBV.

 Elsäkerhetsverket

OVK, obligatorisk ventilationskontroll måste utföras av en certifierad OVK-funktionskontrollant. Att vara funktionskontrollant för OVK innebär att kontrollanten uppfyller Boverkets krav för riksbehörighet.

OVK

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Ansvarsförsäkring

Högsta kreditvärdighet enl. kreditvärderingsföretaget AAA Soliditet AB.

AAA
Högsta kreditvärdighet

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser ...

ID06 

Ett Auktoriserat PER-företag har genomgått en särskild vidareutbildning sedan de blev Behörigt PER-företag, som omfattar ekonomi, juridik, teknik, kvalitet och miljö. 

PER

Detta innebär att företaget är en certifierad medlem inom Brandskyddsföreningen 

Heta Arbeten

marmor yta

DS Gruppen Sverige AB  i Stockholm AB

Byggföretag med erfarenhet - Flexibel och specialanpassad

Om oss

Vi tror på att leverera ett proffsigt bemötande och god service i allt vi gör. Att slutresultatet sedan är till kundens belåtenhet är en självklarhet för oss."

 

DS Gruppen  är ett framgångsrik företag som har kompetensen att genomföra alla slags byggarbeten. Tack vare vår ledande kompetens kan vi hjälpa dig med allt inom totalentreprenader .

Vi tror på att leverera ett proffsigt bemötande och god service i allt vi gör. Att slutresultatet sedan är till kundens belåtenhet är en självklarhet för oss."

 

Som en skicklig totalentreprenör erbjuder vi bygglösningar för stora som små projekt. Du får bästa möjliga resultat utan att behöva vända dig till flera olika aktörer. 

Vi på DS Gruppen  tar dig från idé till fulländad verklighet.

Som en skicklig totalentreprenör erbjuder vi bygglösningar för

Vi vill bli ditt självklara val .Vi brinner för kvalitet, miljö och nöjda kunder.

 

DS Gruppen kan den därför innan och ut och vet precis vad som krävs för att kunna ge dig som kund bästa möjliga hjälp. Genom att välja oss som ditt byggföretag i Stockholm Län  försäkrar du dig om att du kommer få ett första klassens resultat på ditt byggprojekt.

 

Vi påbörjade vår resa tillsammans i Stockholm  men vi tog ganska snart beslutet om att försöka lansera vårt byggföretag och vårt sätt att göra privatrenoveringar på den största marknaden i vårt land, Stockholm. Här har vi verkat sedan 2020 och arbetar ständigt med att förbättra oss, vårt företag och den tjänst vi erbjuder. Allt för att du som kund ska få det så bra som möjligt när du ska renovera ditt hem.

 

Med ledande kompetens har vi på DS Gruppen  sedan 2020 gjort allt från 220 bostadsrätter till renoveringar av nattklubb, Skolor , Villa  , butiker  och bibliotek. Vi utför projekt inom nyproduktioner, ombyggnation, tillbyggnation och totalentreprenader. DS Gruppen hjälper både privatpersoner föreningar, företag och myndigheter.
​​​​​​​

Inget projekt är för litet eller stort för oss.

När du väljer oss till att vara din samarbetspartner genom en helentreprenad ansvarar vi för hela byggprocessen. Du får det bästa slutresultatet och slipper krånglet med att använda dig av flera olika aktörer. 

Med visionen om att bli den ledande byggaktören i Stockholm tar vi oss an allt från mindre projekt till de största. Genom vår kvalitet, kunskap och öppna kommunikation vill vi bli det självklara valet för dig. 

Våra Ex antal  skickliga yrkesmän har betydande erfarenhet och både bredd- och spetskompetens. Oavsett om du ska bygga ett hus eller letar aktör till ett mindre företag eller en stor offentlig uppdragsgivare är vi rätt byggmän för uppdraget. Du behöver bara oss

 

Genom varje process har du en kontaktperson hos oss som du alltid kan vända dig till. Vi prioriterar en öppen och rak dialog till dig som kund. Ett avslutat projekt mäts inte bara i den höga kvaliteten som har lagts in i det praktiska arbetet, utan även i din upplevelse av oss.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information. DS Gruppen hjälper dig med allt från renoveringar, reparationer till nybyggnation. Genom åren har vi utfört arbeten åt en lång rad nöjda kunder – varmt välkommen att kontakta oss du också!

Titta gärna under referenser för att se exempel på projekt vi har utfört. 

 

Sist men inte minst

 

Varje år väljer vi en, eller flera organisationer som får dela på donationssumman. 10% procent av vinsten till välgörande ändamål.

Vi började med välgörenhetsarbetet 2021och hoppas att kunna fortsätta med det i många år framåt. Ingen kan göra allt men alla kan göra något!

 

Tveka därför inte på att höra av dig redan idag om det är så att du behöver vår hjälp, vi ser fram emot att få höra från dig!

 

Välkommen att höra av dig!

DS Gruppen Sverige AB

marmor yta

Vår vision

Vi finns till för att vi tror på att man kan leverera högre nivå av service än vad som görs idag inom vår bransch. Vi tror på att ge dig som ska renovera ditt hem ett riktigt proffsigt bemötande, väldigt god service och ett riktigt fint slutresultat.


Kundnöjdheten är det viktigaste för oss och målet är att varje kund ska rekommendera oss. Det ska genomsyra allt vi sätter vårt namn på.

Hos oss får du hjälp av några av Stockholms bästa hantverkare som tillsammans strävar efter att överträffa dina förväntningar. Vårt mål har alltid varit att varje kund skall rekommendera oss och efter det mottot arbetar våra medarbetare varje dag.

Har du ett badrum, kök, lägenhet eller hus som behöver renoveras? Då ser vi fram emot att höra från dig. 

 

Vår syn på hållbarhet

Vi är på väg att bli klimatneutrala.

Vi skiftar vår bilflotta till elbilar och klimatkompenserar för de fossilbilar vi fortfarande kör, dessutom arbetar vi aktivt med våra leverantörer för att göra materialval som är smartare för klimatet

 

Rätt arbetsmiljö och hållbarhet för våra medarbetare

För oss är det en självklarhet att alla våra medarbetare har schyssta villkor och löner enligt kollektivavtal. Dessutom erbjuder vi en transparent och öppen arbetsplats med möjligheter till och fokus på personlig utveckling.

bottom of page