top of page
marmor yta

Golvläggning Stockholm

Vi är proffs på golvläggning

I behov av att renovera golvet? Då har du kommit rätt.
Ta kontakt med oss!

E0P88U_ws0E8149iheH9BT3ta834HBVDmAiJbDMW
Marble Surface_edited_edited_edited_edited.jpg

Golvrenovering Stockholm

En golvrenovering kan göra stor skillnad för känslan i ditt hem. Vilket golv du väljer och hur det ser ut kan förvandla ett rum totalt. Golvarbeten är dock något som de allra flesta drar sig för att ge sig i kast med själva.

 

Från att bryta upp det gamla golvet till att lägga in ett helt nytt golv med allt det underarbete som krävs till att slipa golv, så vill nog de allra flesta få hjälp av riktiga proffs. Golv utsätts dagligen för stort slitage och ska både vara sköna att gå på och anpassade efter den miljö de ska användas i.

 

Har du vackra gamla trägolv, så kan du snabbt förvandla dessa genom att slipa golven. Därefter kan golven behandlas på lite olika vis med färg, lasyr eller olja för att få fram olika stilar och resultat. Ta gärna en titt på vår sida för inspiration och bilder som visar före och efter slipning av golv. Vill du ha råd kring vilket golv du ska välja eller vilken ytbehandling av de nyslipade golven som fungerar bäst i just ditt hem är du välkommen att kontakta oss. Vi erbjuder alla typer av tjänster inom golvarbeten, golvrenovering och att slipa golv i Stockholm med omnejd.

Golvarbeten Stockholm

Letar du efter någon som kan hjälpa dig med din golvrenovering och andra golvarbeten i Stockholm, så ska du kontakta oss. Golven är ett av de viktigaste inslagen i de flesta hem, och det är viktigt att de såväl är slitstarka som att de håller hög kvalitet och passar in i hemmet och i stilen på inredningen.

 

Med alla dessa krav, och med allt slitage som våra golv får utstå varje dag, så krävs också ett visst hantverkskunnande och en yrkesskicklighet för att kunna lägga nya golv eller renovera de gamla för att de ska hålla sig snygga längre.

 

Oavsett om du ska totalrenovera ditt hem och därmed byta golv eller fräscha upp de gamla, eller om du bara vill byta ut golven i ett enskilt rum, så kan vi erbjuda dig tjänster såväl inom golvrenovering som andra golvarbeten. Kontakta oss redan idag om du vill ha inspiration eller råd kring renovering av golv eller val av helt nya golv till din bostad. Har du frågor kring andra typer av projekt och renoveringar eller om du vill ta reda på priset för att slipa dina golv är du också varmt välkommen att kontakta oss via mail eller telefon.

a89d7a2316d6d35510b34fdb6fddd4dc.jpg
douglas-sheppard-9rYfG8sWRVo-unsplash.jpg
bottom of page