marmor yta

Totalrenovering Stockholm

Vi är proffs på totalentrenovering

I behov av en totalrenovering? Då har du kommit rätt. Ta kontakt med oss!

huvudbild_jpg-788423664-rszww1170-80.jpg

Kul att du vill renovera ditt hem!

Vi på DS Gruppen  hjälper dig i Stockholm som vill renovera ditt hus, radhus eller lägenhet. Vårt team har lång och väldokumenterad erfarenhet av renoveringar, allt från mindre lägenheter till större hus.

Vår erfarenhet säger oss att för att lyckas med en renovering krävs det goda förberedelser och därför träffas vi alltid på plats hos våra kunder för att förstå vad de står inför, hur deras situation ser ut och vad de vill ha hjälp med. Därefter sammanställer vi noggranna offerter, med fastpris så långt det går, för att du ska veta vad du köper. Därefter när projektet startar krävs det god kommunikation mellan oss och kunden, och det är rollen våra projektledaren fyller under produktionen.

Vi har alla kompetenser och rätt personal för att hjälpa dig med allt från att renovera badrum, renovera kök, lägga golv, måla om och ändra dispositionen av din yta.

Vi ser fram emot att få chansen att hjälpa dig med din renovering.

Hör av dig redan idag så sätter vi bollen i rullning!

 

E0P88U_ws0E8149iheH9BT3ta834HBVDmAiJbDMW
Kontakta oss

VVS 

Det är aldrig kul när värme eller vatten krånglar och som privatperson är det vanligtvis inget man kan lösa på egen hand utan hjälp från en kunnig och erfaren rörmokare.

Varesig det gäller ett akut eller planerat ärende finns vi på Byggest här för dig i Stockholm, redo att sätta in rätt insatser efter behov. När du anlitar oss kan du känna dig säker på att arbetet blir ordentlig utfört på ett säkert, professionell och smidigt sätt med rätt material och de bästa lösningarna. Vi lyssnar till samtliga behov och använder oavkortat den senaste tekniken för att skapa hållbara lösningar av modern och kvalitativ standard.

Professionell hjälp för professionella resultat

Det krävs djupare kunskap för att dra rör och ledningar på ett regelrätt sätt utan risk för läckage som i sinom tid skulle kunna åsamka större och mer kostsamma problem i fastigheten. Dessutom kan man få problem i kontakten med sitt försäkringsbolag om man inte har dokumentation som styrker att arbetet är utfört av en fackman om exempelvis en läcka skulle uppstå. På så vis är det inte bara enklast och smidigast att anlita en rörmokare utan också en betryggande investering som vanligast lönar sig i längden.

Vi på Byggest står alltid redo att ta oss an såväl mindre som de alla största projekten. Samtliga av våra rörmokare besitter spetskunskap inom sina områden och följer oavkortat branschen alla regler för säkra vatteninstallationer som borgar för hög kvalitet och förebygger person- och egendomsskador. Vi tar alltid fullt ansvar för det vi utför och lämnar garanti liksom skriftliga intyg på samtliga av våra insatser.

 

Modernt badrum. Moderna lösningar.

Vi installerar all VVS som behövs i ett badrum. Oavset om det är rör inanför väggen eller utanpå väggen. Vi hjälper gärna till med förslag och råd.

Ditt behov. Vår verksamhet.

Vi lyssnar på ditt behov och använder den senaste tekniken, för att få moderna och hållbara lösningar.

Stambyte med DS Gruppen 

Välkommen till oss på DS Gruppen  när det är dags för stambyte i fastigheten. Våra medarbetare har hög kompetens och erfarenhet av stambyten i alla slags fastigheter – allt från privata villor till stora bostadskomplex med många berörda lägenheter.

 

Vad är ett stambyte?

Rörsystemen i ett hus blir med tiden slitna och gamla rör riskerar att börja läcka med svåra vattenskador som följd. För att minimera riskerna byts alla rör och ledningar ut vid ett stambyte.

Med nya fräscha rör förbättras även funktionen i rörstammarna där tillvatten och avlopp rinner bättre och lättare.

Stambyte – hur ofta

Rörstammarnas livslängd är begränsad och du bör tänka på att byta ut dem innan de är alltför gamla och slitna. På så vis förebygger du dålig lukt, mögel och dyra vattenskador i fastigheten.

Som tumregel kan man säga att ett hus som inte renoverats på 50 år bör stambytas men man bör ha i åtanke att rörstammar kan skifta i kvalitet och material. Stammar i gjutjärn har exempelvis längre livslängd än stammar i plast men även där finns det skillnader. Hus byggda under andra världskriget kan ha stammar som är ojämna i tjocklek och av sämre kvalitet. De hus som hör till 70-talets miljonprogram byggdes för att skapa många nya bostäder till en låg kostnad.

För att avgöra rörstammarnas behov av underhåll är det en god idé att försöka ta fram dokumentation om de olika komponenternas ålder.

Vi kan även filma rörstammarna för att upptäcka eventuella sprickor eller andra hotande skador.

Vi på Byggest hjälper dig gärna med råd om din fastighets behov av stambyte.

 

Hos oss får du alltid…

Renovering med kundfokus

Som en av de ledande aktörerna på marknaden känner vi ett ansvar att ge det där lilla extra åt alla våra kunder..

✓ Hög kvalitet


✓ Fast pris


✓ Oslagbar service


✓ Våtrumsintyg


✓ Personlig Designer

Några av våra totalrenoveringar

original (1).jpg

Totalrenovering Stockholm