top of page
marmor yta

Vi är proffs på köksrenovering

Dags att renovera ditt kök?

Vi är experter på köksrenovering!


Låt oss hjälpa dig att förverkliga dina idéer för din köksrenovering. Köket är ofta det rum som står i centrum för våra hem.

Här gör vi allt från att laga mat, diskutera alldagliga händelser till att hjälpa barnen med läxor. Helt enkelt ett rum som måste fungera för många olika syften.

Därför är det väldigt viktigt att noggrant planera din köksrenovering efter funktion, estetisk utformning och allmän trivsel.

Vi har helt enkelt kunskapen och kompetensen för att hjälpa dig med att skapa ditt drömkök. Våra experter bistår gärna med tips och råd inför din köksrenovering.

Utifrån dina önskemål och budget rekommenderar vi design, val av material och inredning. När du väljer att renovera ditt kök med DS Gruppen finns vi med dig hela vägen från att ge tips och förslag på lösningar vi vet funkar med vår erfarenhet, till rekommendationer av rätt leverantör av kök för dig och ditt projekt till montering och installation.

Vi ser fram emot att få chansen att hjälpa dig med din köksrenovering!
Låt DS Gruppen hjälpa dig !

 

Köksrenovering Stockholm

dm12__hero_01-min-2_edited.jpg

Vill du renovera ditt kök?

Då har du kommit rätt. Ta kontakt med oss!

 

Få inspiration till ditt nya kök. Vi är proffs på kök!

Låt oss hjälpa dig att förverkliga dina idéer för din köksrenovering.

 

Köket är ofta det rum som står i centrum för våra hem. Här gör vi allt från att laga mat, diskutera alldagliga händelser till att hjälpa barnen med läxor. Helt enkelt ett rum som måste fungera för många olika syften. Därför är det väldigt viktigt att noggrant planera din köksrenovering efter funktion, estetisk utformning och allmän trivsel.

Vi på DS Gruppen  har erfarenhet från att renovera lantliga villakök, till små effektiva lägenhetskök och trendiga designkök. Vi har helt enkelt kunskapen och kompetensen för att hjälpa dig med att skapa ditt drömkök.

När du väljer att renovera ditt kök med oss finns vi med dig hela vägen från att ge tips och förslag på lösningar vi vet funkar med vår erfarenhet, till rekommendationer av rätt leverantör av kök för dig och ditt projekt till montering och installation.

 

1.-artwood.jpg
Marble Surface_edited_edited.jpg

Några av våra köksrenoveringar

Arcadia-AZ-luxury-renovation-Man-Cave-Bar.jpg

Köksrenovering Stockholm

bottom of page