top of page
marmor yta

Våra tjänster

DS Gruppen har alltid arbetat med att ha kunden i centrum genom alla byggnationer. Som kund ska du känna dig trygg och nöjd under hela utförandet.
Med vårt professionella team kan du diskutera alla dina idéer och tankar.
Vi är specialister på många typer av renoveringar. Badrumsrenovering, köksrenovering , totalrenovering , totalentreprenad och tillbyggnader är bara några.

Vad kan vi hjälpa dig med?
Marble Surface_edited.jpg
Marble Surface_edited.jpg

Allt du behöver under ett och samma tak

Oavsett varför du vill renovera är det mycket att tänka på.  En projektledare planerar, leder och styr projekt. Ta det lugnt. Vi finns här för dig.

 

Kostnadsfri offert inklusive hembesök .

Helt ärligt, det kostar dig inte en krona.

Att få hjälpa våra kunder att få ett nytt, snyggt hem gör oss genuint glada.

Med skräddarsydda bygglösningar ser vi till att du får precis det hemmet du drömt om.

 

Fördelen med att ha ett helhetskoncept

Fördelen med att ha ett helhetskoncept är att vi ansvarar och är med från planering till färdigt hem.

De flesta kunderna mailar oss en förfrågan och därefter kontaktar vi kunden och bokar in ett förutsättningslöst möte där vi tar mått och går igenom kundens önskemål. Därefter får kunden en offert.

 

Alltid oberoende kvalitetsbesiktning

När ni renoverar ert hem med oss på DS Gruppen  görs alltid en oberoende kvalitetsbesiktning, för att både ni som kunder och vi som renoverare skall vara trygga. Vi arbetar också stegvis med kvalitets- och egenkontroller under hela renoveringen för att eliminera slarv eller misstag.

 

Gör oss till ett tryggt val

Att hela tiden sträva efter att vara steget före gör oss till ett tryggt val och vi jobbar kontinuerligt med att utveckla och driva bolaget i spetsen. Vi ser till att utbilda och uppdatera våra samarbetspartner  kontinuerligt och förkovrar oss ständigt med uppdateringar.

 

DS Gruppen  garanterar alltid sina kunder trygghet och kvalité.

 Eftersom vi är specialiserade på renovering kan vi försäkra dig som kund om professionalitet och kompetens. Varje år gör DS Gruppen  nya renoveringar till nöjda kunder. Vi på DS Gruppen strävar alltid efter 100% kundnöjdhet!

 

Marble Surface

Vill du ha hjälp med renovering?

Ta del av en gratis offert med knappen nedan!

bottom of page